Over Notion

Notion is een oplossing voor project- en werkstroombeheer waarmee bedrijven hun activiteiten met betrekking tot het stellen van doelen, statusregistratie, leadbeheer en meer op een gecentraliseerd platform kunnen stroomlijnen. Het stelt gebruikers in staat de interface op basis van slepen en neerzetten te gebruiken om ideeën, gedachten of plannen te ordenen, herschikken en ontwikkelen.

Met Notion kunnen bedrijven een kennisbank opbouwen en onderhouden voor meerdere onderwerpen, zoals taakinstructies, coderingsrichtlijnen, HR-werkstromen en meer. Met de ingebouwde agenda en Kanbanborden kunnen gebruikers roadmaps maken en taken bewaken op basis van voltooiingsstatus, categorie, prioriteit of toegewezen teamleden. Om de samenwerking te verbeteren, kunnen teamleden opmerkingen toevoegen over taken en projecten om discussies te starten.

Notion wordt geleverd met een API (Application Programming Interface), waarmee bedrijven het systeem kunnen integreren met verschillende oplossingen van derden, waaronder Slack, Figma en InVision. Het stelt gebruikers in staat takenlijsten te maken, notulen op te stellen en wekelijkse agenda's op een geïntegreerd platform op te zetten.


Afbeeldingen

Notion Software - 1
Notion Software - 2
Notion Software - 3
Notion Software - 4
Notion Software - 5
Nog %{screenshots_count} andere bekijken
Notion-video
Notion Software - 1
Notion Software - 2
Notion Software - 3
Notion Software - 4
Notion Software - 5

Twijfels over Notion? Vergelijk met een populair alternatief

Notion

4,7 (1.668)
Niet beschikbaar in jouw land
VS.
Meeste reviews

Beginprijs

US$ 10,00
maand
US$ 7,50
maand

Prijsopties

Gratis versie
Gratis proefversie
Gratis versie
Gratis proefversie

Functies

105
155

Integraties

11
20

Gebruiksgemak

4,4 (1.668)
4,0 (13.240)

Prijs-kwaliteitverhouding

4,6 (1.668)
4,3 (13.240)

Klantenservice

4,4 (1.668)
4,2 (13.240)

Alternatieven

Miro

4,7
#1 alternatief voor Notion
Miro is het online whiteboardplatform voor samenwerking waarmee verspreide teams effectief kunnen samenwerken, van...

Jira

4,4
#2 alternatief voor Notion
JIRA is de tracker voor teams die geweldige producten plannen en ontwerpen. Miljoenen teams kiezen voor JIRA om...

monday.com

4,6
#3 alternatief voor Notion
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS, waar teams workflow-apps maken in enkele minuten om hun processen, projecten...

Things

4,9
#4 alternatief voor Notion
Things by Cultured Code is software voor taakbeheer waarmee iOS-, Mac- en Apple Watch-gebruikers kunnen omgaan met...

Reviews

Totaalscore

4,7 /5
(1.668)
Prijs-kwaliteitverhouding
4,6/5
Functies
4,6/5
Gebruiksgemak
4,4/5
Klantenondersteuning
4,4/5

Heb je Notion al?

Softwarekopers hebben je hulp nodig! Productreviews helpen anderen om goede beslissingen te nemen.

5 van 1.668 reviews worden weergegeven
Bram
Totaalscore
 • Sector: Computer- en netwerkbeveiliging
 • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
 • Wekelijks 1+ jaar lang gebruikt
 • Bron van de reviewer

Totaalscore

 • Prijs-kwaliteitverhouding
 • Gebruiksgemak
 • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Notion voor het beheren van je kennis

Beoordeeld op 14/4/2023

Als ik Notion gebruik, kan ik mijn takenlijstjes op een georganiseerde manier bijhouden en...

Als ik Notion gebruik, kan ik mijn takenlijstjes op een georganiseerde manier bijhouden en prioriteren. Ik kan ook ideeën en notities opslaan en organiseren in verschillende databases en pagina's. Dit maakt het gemakkelijk om informatie snel terug te vinden en te delen met anderen.Daarnaast kan ik Notion gebruiken om projecten te plannen en taken te delegeren aan mijn teamleden. Ik kan bijvoorbeeld taken toewijzen aan specifieke personen en deadlines instellen om ervoor te zorgen dat het project op schema blijft.Verder maak ik ook gebruik van Notion om mijn persoonlijke doelen en progressie bij te houden. Ik kan bijvoorbeeld een database maken met mijn fitness doelen en mijn workout-voortgang bijhouden. Dit maakt het gemakkelijker om mezelf gemotiveerd te houden en mijn doelen te bereiken.Kortom, Notion is een zeer veelzijdig platform dat me helpt om mijn werk en persoonlijke leven georganiseerd te houden en mijn productiviteit te verhogen.

Pluspunten

Notion is een krachtige alles-in-één tool die gebruikers in staat stelt om notities te maken, taken te beheren, projecten te plannen, databases te maken en nog veel meer. Enkele voordelen van Notion zijn:Flexibiliteit: Notion kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van individuele gebruikers, teams en organisaties. Met een breed scala aan templates, bloktypen en integraties is Notion een zeer flexibele tool.Samenwerking: Notion maakt samenwerking en teamwerk eenvoudig en efficiënt. Gebruikers kunnen projecten delen, taken toewijzen en opmerkingen achterlaten om in real-time te communiceren met hun teamleden.Organisatie: Notion stelt gebruikers in staat om informatie op een georganiseerde en gemakkelijk toegankelijke manier te beheren. Met behulp van databases, pagina's en subpagina's kunnen gebruikers hun inhoud op een logische en hiërarchische manier structureren.Integraties: Notion kan worden geïntegreerd met een breed scala aan andere tools en services, zoals Google Drive, Slack, Trello, GitHub en meer. Dit maakt het gemakkelijk om Notion te gebruiken in combinatie met andere tools die u al gebruikt.Veelzijdigheid: Notion is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van persoonlijk gebruik tot zakelijk gebruik. Gebruikers kunnen Notion gebruiken voor het bijhouden van persoonlijke doelen en taken, voor het beheren van projecten en voor het delen van informatie met hun team.

Minpunten

Notion is een geweldig platform voor het organiseren van informatie en taken, maar het heeft ook enkele nadelen. Hier zijn er een paar:Leercurve: Notion heeft een steile leercurve en kan overweldigend zijn voor nieuwe gebruikers. De verschillende functies en instellingen kunnen verwarrend zijn en het kan even duren voordat je het platform volledig begrijpt.Prijzen: Hoewel Notion een gratis versie heeft, kan het duur worden als je de volledige functionaliteit wilt gebruiken. De prijzen zijn hoger dan die van vergelijkbare software, wat een nadeel kan zijn voor kleinere bedrijven of individuele gebruikers.Prestatieproblemen: Sommige gebruikers hebben gemeld dat Notion soms traag kan zijn, vooral bij het werken met grotere databases of complexe pagina's. Dit kan frustrerend zijn voor gebruikers die snel willen werken.Beperkte integraties: Hoewel Notion een breed scala aan functies biedt, heeft het beperkte integraties met andere apps en tools. Dit kan een nadeel zijn voor gebruikers die afhankelijk zijn van andere software in hun werkproces.Offline werken: Notion is een cloudgebaseerd platform en vereist dus een internetverbinding om te werken. Dit kan een beperking zijn voor gebruikers die offline willen werken of die zich bevinden op locaties met beperkte toegang tot internet.

Anouk
Totaalscore
 • Sector: Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche
 • Bedrijfsgrootte: Zelfstandig ondernemer
 • Maandelijks 1+ jaar lang gebruikt
 • Bron van de reviewer

Totaalscore

 • Prijs-kwaliteitverhouding
 • Gebruiksgemak
 • Klantenondersteuning
 • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Perfect om overzichtelijke notities in te maken

Beoordeeld op 2/5/2023

Al met al zou ik Notion aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een krachtige en aanpasbare...

Al met al zou ik Notion aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een krachtige en aanpasbare productiviteits-app. Of je nu een persoonlijke gebruiker bent die je takenlijsten en notities wilt organiseren of een team wilt beheren, Notion heeft alles wat je nodig hebt om je werk efficiënter en productiever te maken.

Pluspunten

Notion is een krachtige en veelzijdige productiviteits-app die gebruikers in staat stelt om takenlijsten, notities, projecten en meer te beheren. Als iemand die de app regelmatig gebruikt, kan ik zeggen dat het een game-changer is voor mijn persoonlijke en professionele werkstroom.Een van de belangrijkste voordelen van Notion is de aanpasbaarheid. Het biedt een groot aantal sjablonen die je kunt gebruiken om snel verschillende soorten pagina's te maken, van eenvoudige notities tot complexe databases. Bovendien stelt de app je in staat om pagina's aan te passen en te verfijnen om precies te passen bij je individuele behoeften.Een ander groot voordeel van Notion is de integratie met andere apps en diensten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om Google Drive-bestanden of Trello-borden in te sluiten in Notion-pagina's, wat het beheren van informatie nog eenvoudiger maakt.Notion biedt ook een krachtige samenwerkingsfunctie, waardoor teams naadloos kunnen samenwerken aan projecten. Door het delen van pagina's kunnen teamleden op dezelfde pagina werken, opmerkingen achterlaten en taken toewijzen aan andere teamleden.Een ander groot voordeel van Notion is de integratie met andere apps en diensten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om Google Drive-bestanden of Trello-borden in te sluiten in Notion-pagina's, wat het beheren van informatie nog eenvoudiger maakt.

Minpunten

Het enige nadeel van Notion is dat de leercurve misschien wat steil kan zijn voor nieuwe gebruikers. Het is echter de moeite waard om de tijd te nemen om de app te leren kennen, omdat het een enorm potentieel biedt voor het verbeteren van je productiviteit en werkstroom.

Mohammad
Totaalscore
 • Sector: Civiele techniek
 • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
 • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
 • Bron van de reviewer

Totaalscore

 • Prijs-kwaliteitverhouding
 • Gebruiksgemak
 • Klantenondersteuning
 • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Notion drives productivity with its intuitive & powerful project management & planning...

Beoordeeld op 21/1/2023

Notion exceeds my expectations with its exceptional planning & collaboration tools, rich workspace...

Notion exceeds my expectations with its exceptional planning & collaboration tools, rich workspace management & build-up and facilitation towards steering our project progression towards completion. The utility has continuously assisted our engineering team in accomplishing multiple government & private construction projects since its implementation into our workplace.

Pluspunten

The ability to set up & customize my entire virtual workspace from a single platform is truly mind-boggling, & Notion does just that with its incredible multi-project management utilities to run our numerous construction projects without interruptions. The snappy performance & masterfully-crafted interface found on the web, mobile & desktop versions makes Notion one of the most versatile productivity applications out there. As a site engineer, it is my utmost priority to ensure resources are being efficiently utilized on site without causing any progress delays. Notion plays a crucial role in helping me organize & visualize my current & upcoming tasks as well as which ones require immediate attention to remain on track with the project schedule. Assigning workforce & performing reallocations is done easily using Notion & that helps me further optimize my workforce to drive progression in our project. Collaborating with our engineering crew to virtually meet & resolve several project obstacles have been one of the strongest use-case scenarios with this utility.

Minpunten

I cannot think of a limitation encountered with the service. Notion catalyses my work & it's just perfect the way it is.

Overwogen alternatieven

monday.com en ClickUp

Redenen om voor Notion te kiezen

From slow synchronization issues to lacklustre performance & features in general, Notion simply delivers a much better user experience & tools that are well suited to my work demands.

Overgestapt van

Trello en Evernote Teams

Redenen om over te stappen op Notion

Unlike the considered alternatives, Notion isn't just a simple note-taking utility that's limited in terms of functionality. It allows me to build an entire, fully-fledged workspace to manage multiple projects & team members without a lot of back & forth action.
Eboni
Totaalscore
 • Sector: Hoger onderwijs
 • Bedrijfsgrootte: 201-500 werknemers
 • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
 • Bron van de reviewer

Totaalscore

 • Prijs-kwaliteitverhouding
 • Gebruiksgemak
 • Klantenondersteuning
 • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Notion is the best database I have used

Beoordeeld op 17/5/2023

I have been able to delegate tasks to my students and keep up with project deadlines.

I have been able to delegate tasks to my students and keep up with project deadlines.

Pluspunten

I like that all of my thoughts and projects can exist in one place. Or multiple places if I decide so.

Minpunten

I am not the biggest fan of the payment feature for more of the collaborative features, but that’s more of a personal opinion. The free option offers many ways to still collaborate.

Overwogen alternatieven

Google Sheets

Redenen om over te stappen op Notion

It is an easier home base for all interactions
Abe
Totaalscore
 • Sector: Tekstschrijvers
 • Bedrijfsgrootte: Zelfstandig ondernemer
 • Dagelijks 1-5 maanden lang gebruikt
 • Bron van de reviewer

Totaalscore

 • Gebruiksgemak
 • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 5.0 /10

Notion for notes and document management

Beoordeeld op 1/5/2023

I find it useful for storing books and articles captured by Readwise and imported to Notion.

I find it useful for storing books and articles captured by Readwise and imported to Notion.

Pluspunten

I like the ability for Notion to integrate with other applications. I use Readwise frequently and importing articles to Notion provides a nice user interface and more control.

Minpunten

Notion is file and folder pages which makes storing and retrieving notes and other content difficult. There are so many features, the application has a steep learning curve.

5 van 1.668 worden weergegeven Lees alle reviews

Notion - Veelgestelde vragen

Hieronder zie je enkele veelgestelde vragen over Notion.

Notion kent de volgende prijsmodellen:

 • Vanaf: US$ 10,00/maand
 • Prijsmodel: Gratis versie, Abonnement
 • Gratis proef: Beschikbaar

Notion heeft de volgende typische klanten:

Zelfstandig ondernemer, 2-10, 11-50, 51-200, 201-500, 501-1.000, 1.001-5.000

Notion ondersteunt de volgende talen:

Engels, Frans, Japans, Koreaans

Notion ondersteunt de volgende apparaten:

Android (mobiel), iPhone (mobiel), iPad (mobiel)

Notion kan worden geïntegreerd met de volgende toepassingen:

Evernote Teams, GitHub, Google Drive, InVision App, Notion, Quip, Slack, Trello, Twitter, Typeform, Zapier

Notion biedt de volgende ondersteuningsopties:

E-mail/helpdesk, Veelgestelde vragen/forum, Kennisbank, Telefonische ondersteuning, 24/7 (contact met medewerker), Chatten

Gerelateerde categorieën

Bekijk alle softwarecategorieën die gevonden zijn voor Notion.