Shiftbase

Software voor personeelsbeheer

Totaalscore

4,4 /5
(194)
Prijs-kwaliteitverhouding
4,4/5
Functies
4,2/5
Gebruiksgemak
4,3/5
Klantenondersteuning
4,6/5

95%
heeft deze app aanbevolen
Sorteren op

194 reviews

Ilona
Totaalscore
  • Sector: Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche
  • Bedrijfsgrootte: 1.001-5.000 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Zeer tevreden met Shiftbase

Beoordeeld op 31/10/2022

Goed

Pluspunten

Programma is makkelijk in gebruik. Overzichtelijk en goed in te delen voor verschillende locaties en of teams. Uren registratie en accorderen van gewerkte uren gaat makkelijk en is overzichtelijk. Afwezigheid en verzuim kan makkelijk worden geregistreerd. Een goed programma voor een organisatie waar er veel veranderingen zijn op korte termijn.

Minpunten

Het is jammer dat je geen locaties en of diensten kan opslaan in een soort geschiedenis zonder deze er totaal uit te halen. Het kan handig zijn om iets uit het verleden op te zoeken. Het is jammer dat je aantekeningen die je maakt in een personeelsdossier niet in het systeem kan doorzetten naar leidinggevende andere coördinatoren.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Thank you so much for your review and kind words. We really appreciate this. Thank you also for the feedback you gave us. This will always be looked at. Often, more is possible than you think. Please feel free to contact us. Our customer service will be happy to look at the possibilities with you and whether some options are already possible.

Roland
Totaalscore
  • Sector: Kleding en mode
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Aandachtspunten

Beoordeeld op 9/7/2020

Het snel schakelen tussen de filiaalplanningen en het onder elkaar zetten van deze filiaalplanningen werkt handig en efficiënt.
Daarnaast de bovengenoemde punten verbeteren zou het gebruiksgemak nog meer vergroten.

Pluspunten

Gebruiksgemak: snel inzicht in filiaalplanningen en goed-/ afkeuren van verlof.
Efficiënt overzicht beschikbaar van vakantiesaldo.

Minpunten

-Bij het bekijken van de filiaalplanningen, is aan de rechterkant de onderste filialen niet zichtbaar. Deze filialen moet je zelf opzoeken via de zoekbalk erboven; doorscrollen naar beneden werkt dus niet.
- Overzicht vakantieuren medewerker: zou handig zijn als er een overzicht toegevoegd wordt waarbij het eindsaldo vakantieuren actueel wordt bijgehouden. Stel: medewerker start met 20 vakantieuren uit 2019. Heeft tot heden hiervan 15 uur opgemaakt. Dan zou het overzichtelijk zijn als hier een extra kolom wordt toegevoegd waarop de resterende 5 uren wordt weergegeven.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hi Roland,

Bedankt voor je uitgebreide feedback.

Zeer binnenkort komen we met een update met betrekking tot de vakantie-uren, waarbij duidelijk te zien is hoeveel uur er meegenomen wordt van voorgaande jaren.

Mocht je hier vragen over hebben, dan helpen we je graag.

Team Shiftbase

Dave
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Spijkers

Beoordeeld op 31/10/2022

Snel en super vriendelijk bij vragen

Pluspunten

Dat je alles in 1 klik kan inzien. Helder en duidelijk. Het scheelt heel veel tijd dan vroeger opzoeken in mappen

Minpunten

Het uitklokken zou misschien verbeterd kunnen worden. Misschien een notificatie sturen naar de ingeklokte personen

Antwoord van DifferentLab B.V.

Thank you very much for your review. Great to read that you are so satisfied with using Shiftbase. Thanks also for the feedback given. This will always be looked at to see where there is room for improvement.

Marc
Totaalscore
  • Sector: Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche
  • Bedrijfsgrootte: 1.001-5.000 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Eenvoudig in gebruik

Beoordeeld op 16/6/2020

Shiftbase wordt door ons gebruikt om de basis planning van taken uit te voeren. Dit is onderverdeeld in meerdere teams. Uitzonderingen worden wekelijks en dagelijks bijgewerkt. Dit zijn kleinere aanpassingen waardoor een groot deel van de planning reeds vroegtijdig inzichtelijk is door het herhalende karakter van diensten.

Pluspunten

Shiftbase is zeer eenvoudig voor het plannen van taken, met name herhalende taken. In verschillende dashboards houdt je eenvoudig overzicht over de plannen en tijdsbesteding.
Ook via de App voor Android of iOS is shiftbase eenvoudig te raadplegen en aan te passen

Minpunten

De cloudbases oplossing die je overal toegang geeft tot de shiftbase omgeving is helaas niet te integreren met een lokale Exchange omgeving. Gebruik je O365, dan is dit wel mogelijk.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Beste Marc,

Bedankt voor je review!

Wij vinden het leuk om te lezen dat de eenvoud van Shiftbase jullie aanspreekt!
Dit is iets waar wij veel tijd in steken.

Binnenkort gaan we kijken naar de mogelijkheden om een koppeling op te zetten met Exchange omgevingen.

Groeten Bart

Mariska
Totaalscore
  • Sector: Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1-5 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Overzichtelijk, klantvriendelijk en multifunctioneel

Beoordeeld op 30/6/2020

Vanaf het begin tijdens de pilot kon je zelf kijken en ervaren hoe het systeem werkt. Hierdoor kan je goed inschatten of het systeem past bij de organisatie en het beleid. Eventuele vragen en/of onduidelijkheden worden per mail/telefonisch goed ondersteund.

Pluspunten

Duidelijk overzicht voor medewerkers/gebruikers wat betreft roostering, overzicht gewerkte uren, verlof. En voor beheerders overzichtelijk en prettig dat je rechten goed kunt verdelen. Prettige, kundige en snelle klantenservice. We zijn nog in de ontdekkende fase en zien steeds meer mogelijkheden.

Minpunten

De rapportage mogelijkheden mogen meer ontwikkelt worden, missen van betaaloverzicht per medewerker per maand. Als ook uitbreiding van de HR mogelijkheden als documenten overzichtelijk toe kunnen voegen waaronder salarisstroken, contracten ed.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hoi Mariska,

Bedankt voor je super review!

Het uploaden van medewerker bestanden is al mogelijk! Wij blijven onze software steeds uitbreiden met extra (HR) functionaliteiten.

Groeten Bart

Sanne
Totaalscore
  • Sector: Evenementenbureaus
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Shiftbase goed bezig

Beoordeeld op 1/7/2020

Voorheen waren we planningen aan het maken via Excel en de beschikbaarheid per personeelslid aan het opvragen, dit gaat nu veel gemakkelijker. Daarnaast het overzicht van plus- en min-uren van vaste werknemers is erg duidelijk.

Pluspunten

Het programma is overzichtelijk in de planning en het overzicht van de plus- en min uren.

Minpunten

Wij zijn een evenementenlocatie, waarbij we niet dagelijks het programma nodig hebben voor onze evenementenplanning. Daar is het programma niet helemaal op ingericht.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hallo Sanne,

Bedankt voor je review.

Team Shiftbase

Carin
Totaalscore
  • Sector: Geestelijke gezondheidszorg
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Review gebruik shiftbase

Beoordeeld op 31/10/2022

Over het algemeen goed.

Pluspunten

Het klokken gaat gemakkelijkHet inplannen gaat makkelijkDe urenregistratie gaat gemakkelijk

Minpunten

Ziekmeldingen, afwezigheid enz worden niet op de gedetailleerde rapportage aangegeven. Dit zou makkelijk in de kolommen toegevoegd moeten kunnen worden als optie. De aanmeldingen van nieuwe medewerkers loopt sinds de update niet altijd even goed. Er moet vaak gebeld worden omdat ze uit het systeem gegooid worden en heel vaak nieuwe inlog gegevens moeten krijgen voordat ze er daadwerkelijk in staan. Dit komt wat onprofessioneel over naar de nieuwe medewerkers toe.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Thank you so much for your review and feedback on Shiftbase. Great to read that rostering and clocking are going as they should. Regarding your given feedback, we are happy to look into it with you. Our customer service team is always on hand to see what challenges you're up against right now.

Kajan
Totaalscore
  • Sector: Vervoer/over de weg/per spoor
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Goed product dat telkens wordt doorontwikkeld

Beoordeeld op 31/10/2022

Top service, eerlijke prijs, personeel dat meedenkt en snel oplossingen kunnen brengen, ook bij urgentere kwesties.

Pluspunten

Het gebruikersgemak in het maken van het rooster en het goed bijhouden van de gewerkte uren. Het kunnen keuren en afkeuren van uren en dagen sluiten als deze eenmaal gekeurd zijn.

Minpunten

Kan voor een beginner erg overweldigend zijn en een medium learning curve. Maar dat is het dan ook wel.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Thank you so much for your review and kind words. Good to read that you like using Shiftbase and our customer service so much, despite its slightly overwhelming nature for beginners. If you do run into anything, our customer service team is here to help.

Geverifieerde reviewer
Totaalscore
  • Sector: Schoolleiding
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Al bijna 10 jaar een tevreden gebruiker

Beoordeeld op 4/7/2020

Prima prijskwaliteit verhouding en voor ons met gemiddeld 25 collgega's functioneert het prima 👍

Pluspunten

+ Rooster delen
+ Dat medewerkers hun eigen rooster via de app kunnen inzien
+ Rapportages

Minpunten

Geen herhaalfunctie wanneer je een agenda item toevoegt.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hallo,

Bedankt voor je review!

Leuk om te horen dat jullie al zo lang tevreden zijn.
We zullen je wens opnieuw bespreken om te kijken of we dit kunnen toevoegen.

Team Shiftbase

Geverifieerde reviewer
Totaalscore
  • Sector: Facilitaire diensten
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Duidelijk en overzichtelijk programma, ideaal voor online urenregistratie

Beoordeeld op 25/8/2020

Gebruikersvriendelijk en een goed en snel service team.

Pluspunten

Makkelijk het online rooster, urenregistratie en vrijaanvragen regelen en beheren.
Werkbaar via mobiel en computer.

Minpunten

Tijdens het uitklokken de dienst niet makkelijk op kunnen zoeken. Soms trage verbinding.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hi Planner,

Dankjewel voor je positieve review, dit waarderen wij enorm! Ik zal je verbeterpunten doorspelen om te kijken of we hier wat mee kunnen.

Voor nu, veel planplezier!

^ Bart

Gerard
Totaalscore
  • Sector: Levensmiddelen- en drankenindustrie
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

FRUIT OP JE WERK & Shiftbase

Beoordeeld op 1/7/2020

Pluspunten

Het product is zeer makkelijk in gebruik, ook wanneer je hier geen ervaring mee hebt. Je hebt het volledige pakket snel onder de knie. Het is zeer belangrijk voor ons als organisatie dat de roosters zo makkelijk inzichtelijk zijn , en dat je hier ook aanvullende informatie kunt geven. Daarnaast is het ideaal dat je met één druk op de knop een rapportage kunt draaien over datgene wat je nodig hebt. Vervolgens kunnen we middels een andere koppeling dit weer doorschieten naar ons salarispakket als het bijvoorbeeld om overuren gaat.

Minpunten

Het nadeel van deze software is dat er gekozen is voor een bepaalde berekening wanneer het op vakantiedagen aankomt. Dit is niet vrij invulbaar en aan te passen naar onze eigen CAO. Hierdoor zullen we altijd verschillen blijven houden met onze salarisadministratie, ook al zijn ze miniem. Dat zal dus nooit helemaal aansluiten.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hallo Gerard,

Bedankt voor je positieve review :D

Als het goed is zouden de vakantie-uren volledig moeten aansluiten op jullie eigen berekening.

Mocht je hier nog een keer naar willen kijken, dan willen we je hier graag bij helpen.

Groeten Bart

Mike
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Gemakkelijk voor gebruiker en beheerder

Beoordeeld op 15/6/2020

Fijn en overzichtelijk systeem, voor zowel de medewerkers, bedrijfsleiders als de beheerders.

Roosteren wordt makkelijk gemaakt door het aanmaken van teams, vaste diensten en andere opties. Daarnaast makkelijk om vakantie aanvragen goed te keuren.

Pluspunten

- Goede app
- Te koppelen met veelgebruikte systemen
- Makkelijk roosteren
- Veel informatie uit te halen

Minpunten

- Nieuwe zoekfunctie rapportages
- Geen mogelijkheid dagen of weken te blokkeren voor vakantie aanvragen
- Sommige koppelingen zijn minimaal waar meer mogelijkheden zijn
- Urenregistratie niet meer overzichtelijk welke dagen zijn gesloten en nog open staan

Antwoord van DifferentLab B.V.

Beste Mike,

Bedankt voor je review.

Vanaf volgende week gaan we je blij maken met de nieuwe functionaliteit waarbij het mogelijk is om dagen te blokkeren voor een afwezigheidsaanvraag.

Wat betreft de koppeling, helaas is het voor ons niet altijd mogelijk om alle gegevens uit te lezen van een koppelpartner.

Groeten Bart

Martijn
Totaalscore
  • Sector: Sport
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Zeer gebruiksvriendelijk en alles omvattend programma

Beoordeeld op 23/7/2020

Zeer tevreden over het programma, betrouwbaarheid, personele ondersteuning (helpdesk) en alle informatie inzichtelijk bij elkaar.

Pluspunten

Betrouwbaar, goed beveiligt, veel diverse informatie direct zichtbaar voor medewerkers alsook management, alle gegevens bij elkaar, zeer snelle en vriendelijke helpdesk, koppelbaar met Numbers en duidelijk voor elke type gebruiker.

Minpunten

Urenverantwoording is veel werk (veel handelingen om na te kijken en goed te keuren).

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hallo Martijn,

Bedankt voor je mooie recensie!

Mochten jullie de urenverantwoording nog efficienter willen doen, dan staat onze servicedesk voor jullie klaar!

Team Shiftbase

Michiel
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Overzichtelijk gebruikers gemak

Beoordeeld op 30/6/2020

De service, intelligentie van de software maakt de personele administratie minder complex

Pluspunten

Een heldere stand van zaken m.b.t tot inzet medewerkers en bijbehorende uren en kosten.

Minpunten

Het duurt even voordat je alle functionaliteiten kan toepassen

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hoi Michiel,

Bedankt voor je mooie review :D

Team Shiftbase

Marina
Totaalscore
  • Sector: Facilitaire diensten
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Uitgebreid programma! veel gemak

Beoordeeld op 30/6/2020

met 4 locaties is het zeker fijn dat je op afstand alles kan regelen. het goedkeuren van uren, het inplannen van diensten, verlofaanvragen van medewerkers, en het fijne team wat altijd voor je klaar staat, geen vraag is ze gek genoeg en ze denken altijd mee in oplossingen ipv in problemen.

Pluspunten

in/uit klokken met gps locatie, medewerkers pagina, reminders voor jubilea, contracten, verlopen van documenten,
niet alleen een planprogramma, maar ook een personeelsprogramma.
Zeer uitgebreid en zeer compleet

Minpunten

medewerkers kunnen inactief gemaakt worden zodat de gegevens bewaard blijven. ik mis deze functie nog bij de diensten.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hallo Marina,

Bedankt voor je mooie review :)

We gaan er voor zorgen dat jullie nog veel plezier gaan beleven aan de software!

Team Shiftbase

Dominique
Totaalscore
  • Sector: Diergeneeskunde
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

werken met shiftbase is gemakkelijk

Beoordeeld op 15/6/2020

Het maken van de roosters van onze spoedkliniek is veel gemakkelijker geworden. Ook hebben we nu snel inzicht in de urenregistratie.

Pluspunten

Het is heel erg intuïtief: je kunt er eigenlijk al mee werken zonder veel uitleg. Het maken van onze roosters (die iedere maand weer anders zijn) is erg gemakkelijk, bijvoorbeeld doordat je diensten kunt aanmaken, die gemakkelijk kunt slepen, direct ziet hoeveel uur iemand al is ingeroosterd. Ik kan snel opzoeken hoeveel uren iemand heeft gewerkt en uit de rapportages kan ik veel belangrijke informatie halen.

Minpunten

Ik heb niet echt een nadeel ondervonden aan het systeem.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Beste Dominique,

Bedankt voor je review!
Fijn dat je zo tevreden bent. Mocht er toch iets zijn, dan staan wij voor je klaar.

Groeten Bart

hanneke
Totaalscore
  • Sector: Sport
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Goed programma

Beoordeeld op 30/6/2020

Het is een goed programma. Je kan heel veel dingen in beeld brengen. Ook is het handig dat je iedereen
een bericht kan sturen.

Pluspunten

Je ziet heel duidelijk wat iemand heeft gewerkt en wat iemand niet heeft gewerkt.
Inklokken en uitklokken.

Minpunten

Voorheen konden we een print uitdraaien waarin je heel duidelijk zag wanneer iemand anders uitklokte.
Jammer dat je niet een bepaalde groep een berichtje kan sturen.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hoi Hanneke,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van een review!

Het versturen naar geselecteerde groep medewerkers kan vanuit de "Bulk acties" bij de medewerkers.

We nemen je feedback mee om te kijken of we dat beter kunnen maken!

Groeten Bart

Janice
Totaalscore
  • Sector: Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 6.0 /10

Shiftbase is een makkelijk te gebruiken planningssysteem

Beoordeeld op 11/1/2021

Het is een goed en gebruikersvriendelijk planningsprogramma's. Voor zowel de mensen die in moeten plannen, als de medewerkers die ingepland worden.

Pluspunten

Makkelijk in gebruik
Handige klantenservice-chat
Snel antwoord op vragen
Verschillende teams + diensten mogelijk
Verslepen van diensten gaat makkelijk
Goed één overzicht
App

Minpunten

Ik kan niet in één oogopslag zien of collega's maandelijks aan hun contracturen komen.
Ik kan mensen op de groep makkelijk inplannen. Maar voor de individuele begeleiding kan medewerkers niet aan een cliënt koppelen.
Je moet een snelle computer hebben om te zorgen dat het programma het goed doet. Anders reageert de website erg traag.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hi Janice,

Dankjewel voor jouw review!

Het is goed om te weten dat wij er constant aan werken om Shiftbase zo goed mogelijk te laten werken op ieder device, traag of snel. ;)

Voor je andere vragen kan je gerust contact met ons opnemen, dan helpen wij je graag verder!

^ Bart

Margriet
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Duidelijk en verstand van zaken!

Beoordeeld op 30/6/2020

Snelle response, korte lijntjes en vriendelijk.

Pluspunten

Wij hebben nog niet alle mogelijkheden benut.

Minpunten

Iedereen kan ermee werken. Up-to-date, duidelijk en betrouwbaar

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hoi Margriet,

Wij vinden het zo leuk dat jullie gebruik zijn blijven maken van onze dienst!

Mochten jullie het prettig vinden om samen te kijken welke mogelijkheden jullie kunnen benutten, dan staat onze servicedesk voor je klaar!

Groeten Bart

Jill
Totaalscore
  • Sector: Detailhandel
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Tevreden

Beoordeeld op 15/6/2020

Tevreden, bij vragen of problemen worden wij altijd snel geholpen!

Pluspunten

Makkelijk in gebruik. Bij problemen altijd een helpdesk die vrijwel direct actie onderneemt.

Minpunten

geen directe nadelen. voldoet aan onze wensen. veel dingen kunnen naar onze wensen worden ingericht

Antwoord van DifferentLab B.V.

Beste Jill,

Bedankt voor je review!

Leuk om te horen dat jullie na al die jaren nog zo enthousiast zijn. We zijn er zeker van dat we dit de komende jaren gaan voortzetten.

Groeten Bart

Dennis
Totaalscore
  • Sector: Detailhandel
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Uitermate tevreden

Beoordeeld op 30/6/2020

Erg tevreden, gebruik het dagelijks en is heel makkelijk toegankelijk. Zou niet meer zonder kunnen

Pluspunten

De notities in de agenda
Makkelijk gebruik op pc maar ook op telefoon
Overzichtelijk

Minpunten

In de mobiele app zou het fijn zijn als daar ook notitie kon worden gemaakt en zichtbaar of iemand er niet is ivm vakantie ziek etc

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hoi Dennis,

Bedankt voor je mooie review!

Notities en bestanden worden binnenkort zichtbaar in de mobiele app!
Vakanties en ziekte zijn al zichtbaar. Mocht je hier vragen over hebben, dan horen we het graag.

Team Shiftbase

Bianca
Totaalscore
  • Sector: Magazijnen/opslag
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Beoordeeld op 15/6/2020

Makkelijk in gebruik
Makkelijk te implementeren
Erg goede service, ze helpen je met vragen of leggen het je goed uit

Pluspunten

Iedereen kan nu makkelijk in en uitklokken
Makkelijk urenregistratie bijhouden
Rooster is makkelijk te maken en te mailen
Ook loonstroken kun je p.p. makkelijk toevoegen in een persoonlijk dossier

Minpunten

Soms in en uitklokken niet mogelijk
Uitzendkrachten niet onder 1 naam in te voeren

Antwoord van DifferentLab B.V.

Beste Bianca,

Bedankt voor je positieve feedback.

Mocht je problemen ervaren met het klokken, dan helpen onze productspecialisten je hier graag mee.

Groeten Bart

Peter
Totaalscore
  • Sector: Sport
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Top programma

Beoordeeld op 30/6/2020

Pluspunten

Gebruiksgemak is hoog en we hebben een goed overzicht wat betreft de planning. Geen gedoe meer met excell.

Minpunten

-toevoegen van cursus over het gebruik
-Grote kans dat we veel opties niet eens gebruiken

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hallo Peter,

Bedankt voor de mooie review.

We beschikken over een Help center en instructie video's (te vinden op Youtube).
Natuurlijk kunnen we je ook voorzien van een persoonlijke rondleiding om te kijken of jullie meer uit het programma kunnen halen :)

Groeten Bart

Stephanie
Totaalscore
  • Sector: Evenementenbureaus
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Handig en overzichtelijk

Beoordeeld op 25/6/2020

goed, snel contact als dit nodig is.

Pluspunten

overzichtelijk, makkelijk in gebruik, niet alleen voor beheer maar ook voor de gebruikers

Minpunten

we willen de vakantie uren koppelen maar deze gaan apart van de plus/min uren, wij zouden dit graag in 1 overzicht zien.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hi Stephanie,

Bedankt voor je review!

Binnenkort komen er mooie updates aan bet betrekking tot de afwezigheid.

Hopelijk ga je hier blij van worden

Groeten Bart

Irma
Totaalscore
  • Sector: Burgerlijke en maatschappelijke organisatie
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Fijn gebruik

Beoordeeld op 30/6/2020

Het is een fijne planningstool. Het gaat veel sneller en makkelijker. Het kost dus minder tijd om te plannen. Het is ook flexibel, dus je kunt makkelijk wijzigingen doorvoeren. Het is ook erg fijn dat de medewerkers kunnen inzien wat de diensten zijn en kunnen ruilen.

Pluspunten

De grootste voordelen zijn dat je een bezettingsnorm kunt toevoegen, waardoor je in een oogopslag kunt zien of er voldoende bezetting is. Daarnaast kunnen alle medewerkers ook zien wat andere aan het doen zijn. Waardoor ruilen makkelijk is. Je kunt diensten ook makkelijk laten herhalen. Gebruikers kunnen een app installeren, maar als ze dat niet willen ook gewoon via de website.

Minpunten

Wat ik echt mis: je kunt met meerdere locaties werken, wat erg fijn is. Maar het is niet mogelijk om dezelfde medewerker op meerdere locaties te laten werken. Wij hebben een KCC die een bezetting heeft op locatie X, locatie Y en locatie Z. Nu geven we dit aan in Shifts, en nemen we een totale bezetting. Maar het is beter om een bezetting te hebben per locatie, wat ook voor meer overzicht zorgt.

Antwoord van DifferentLab B.V.

Hoi Irma,

Bedankt voor je uitgebreide review!

Als ik je verhaal zo lees, verwacht ik dat we je wens ondersteunen.
Onze servicedesk zal contact met je opnemen om te kijken of Shiftbase aan je wens kan voldoen :)

Groeten Bart