Horeko

Oplossing voor restaurantbeheer en personeelsplanning

Totaalscore

4,5 /5
(16)
Prijs-kwaliteitverhouding
4,8/5
Functies
4,4/5
Gebruiksgemak
4,4/5
Klantenondersteuning
4,6/5

100%
heeft deze app aanbevolen
Sorteren op

16 reviews

Hans
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

La Sonnerie

Beoordeeld op 6/10/2020

Geweldige ervaring met een super slim systeem

Pluspunten

roosters plannen , recepten invoeren. ze kunne onderling ruilen

Minpunten

er worden dagen online trainingen ect georganiseerd, ik zou graag een training willen aangeven en tijd zodat ik zou kunnen. de medewerkers kunnen zover ik weet niet zien wanneer andere coleega s vakantie hebben aangevraagd

Antwoord van Horeko

Thank you. We will get back on your question. ^Sjoerd

Björn
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 5.0 /10

Horeko review

Beoordeeld op 27/7/2021

Veel minder papierwerk en handmatig schrijfwerk nodig

Pluspunten

Handig in gebruik alles duidelijk leesbaar en makkelijk te vinden

Minpunten

Hij slaat soms vast dan moet je het programma afsluiten en opnieuw opstarten

Antwoord van Horeko

Bedankt Bjorn! Tof dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. ^Sjoerd

Daan
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Fijn en gemakkelijk systeem

Beoordeeld op 29/9/2021

Pluspunten

Zeer uitgebreid systeem voor alles van HACCP tot en met roosters. Gemakkelijk om temperaturen te controleren / registreren.

Minpunten

Het enige nadeel is het toetsenbord op het beeldscherm. Deze valt soms weg of je klikt net mis waardoor je opnieuw moet beginnen.

Antwoord van Horeko

Bedankt Daan! Ik neem even contact met je op over het toetsenbord. ^Sjoerd

Henk
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Erg handige keuken tool

Beoordeeld op 25/6/2022

Wij zijn er blij met de sticker en recepten functie.

Pluspunten

In een tijd avn personeels schaarste en het steeds weer moeten inwerken van nieuwe werknemers is Horeko ideaal.

Minpunten

Het kost veel tijd om alles er in te zetten en niet elke leveranciers zitten er in. Ook niet alle ean artikelen (dit voor de allergenen).

Antwoord van Horeko

Thanks!

Wouter
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Het verdient zichzelf terug

Beoordeeld op 5/12/2021

Pluspunten

Gebruiksgemak, inzichtelijk maken van kosten en prijzen

Minpunten

De kosten van het systeem zijn niet laag.

Antwoord van Horeko

Bedankt! ^Sjoerd

Oby
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Horeko

Beoordeeld op 20/10/2020

Pluspunten

Gemak van administratie bijhouden, urenadministratie, gemak van gerechten bijhouden

Minpunten

Niet van toepassing, werkt allemaal naar behoren en zeer tevreden

Antwoord van Horeko

Hi Oby! Thank you for the review. Awesome! ^Sjoerd

Femke
Totaalscore
  • Sector: Ziekenhuis- en gezondheidszorgbranche
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Wekelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Onmisbaar binnen je bedrijf

Beoordeeld op 31/1/2022

Pluspunten

Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor perfect binnen ons leerwerk bedrijf. Onze deelnemers werken goed met Horeko en kunnen hierdoor perfect werken.

Minpunten

Ik kan geen nadelen benoemen voor de software.

Antwoord van Horeko

Thanks!

Huub
Totaalscore
  • Sector: Recreatieve faciliteiten en diensten
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Wekelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Fijne software

Beoordeeld op 27/8/2020

Pluspunten

Het is gemakkelijk te begrijpen. Dat ik op mijn mobiele telefoon met dezelfde software werk als de tablet waarmee ik inklok is prettig.

Minpunten

Niet van toepassing. Ik ervaar horeko als zeer prettig.

Antwoord van Horeko

Hallo Huub, bedankt voor je feedback! ^Sjoerd

Soraya
Totaalscore
  • Sector: Restaurants
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1-5 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Fijn programma

Beoordeeld op 25/11/2021

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over horeko, ook het presentje dat wij achteraf kregen viel erg in de smaak. Het is een fijn programma om mee te werken, duidelijk en niet al te moeielijk.

Pluspunten

Het is makkelijk in gebruik, het overzicht in personeelsbeschikbaarheid is duidelijk en het rooster kan je snel en gemakkelijk maken.

Minpunten

Wij kunnen helaas het programma niet koppelen met onze kassa maar dit is een klein nadeel.

Antwoord van Horeko

Hoi Soraya, bedankt voor je feedback. Ik ben benieuwd welke kassa leverancier je hebt. We koppelen met een groot aantal kassa leveranciers in de Benelux. ^Sjoerd

Arjanne
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 1-5 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Super handig!

Beoordeeld op 19/7/2021

Duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

Erg overzichtelijk en de roosters altijd bij de hand via super handige app.

Minpunten

Het in - en uitklokken gaat nog niet altijd even soepel.

Antwoord van Horeko

Hi Arjanne, Thanks for the feedback. We are working hard to keep our software running smoothly! ^Sjoerd

Sabrina
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1-5 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Fijn systeem

Beoordeeld op 15/7/2021

Ideaal hoe de agenda en roosters in mijn telefoon synchroniseren. Alles is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Pluspunten

Het gebruiksgemak is top. Vlot en duidelijk.

Minpunten

Tot nu toe geen nadelen ontdenkt. Alles werkt soepel

Antwoord van Horeko

Hi Sabrina, thank you for the feedback. Awesome!

Nicole
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 201-500 werknemers
  • Dagelijks 1-5 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Top app!

Beoordeeld op 15/7/2021

Pluspunten

Ik vind het onwijs handig dat het gekoppeld is aan mijn agenda. Zo kan ik de diensten goed in de gaten houden.

Minpunten

Ik vind het super fijn. Ik kan niks bedenken.

Antwoord van Horeko

Nice to hear that our planning app works for you! ^Sjoerd

Carlo
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1-5 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Horeko horeca planner

Beoordeeld op 28/10/2020

Snelle en nette begeleiding

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk
makkelijk te volgen voor de medewerkers

Minpunten

Kopieren van roosters incl. de ingevulde namen van de weken ervoor

Antwoord van Horeko

Great review! Thanks :-)

Jan
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 1-5 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Minder werkuren

Beoordeeld op 6/10/2020

Pluspunten

Het haalt zoveel administratieve dingen van je schouders. Ideaal voor groot en klein bedrijf.

Minpunten

Alles wat administratief met een knop vast teleggen is.

Antwoord van Horeko

Great review! Thanks! ^Sjoerd

Guillem
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Valuable addition to any business.

Beoordeeld op 25/3/2021

Pluspunten

Saves me a lot of time and streamlines my operation.

Minpunten

The screen is a little large so can be a bit difficult to place in a small establishment.

Antwoord van Horeko Vertalen naar het Nederlands

Thanks! Awesome review.

Twan
Totaalscore
  • Sector: Horeca
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

New hospitality standard

Beoordeeld op 3/3/2020

good

Pluspunten

The easy use for the employees. And the easy implementation

Minpunten

speed. The screen in the kitchen is really slow sometimes.

Antwoord van Horeko Vertalen naar het Nederlands

Hello Twan,The Horeko team thanks you for your positive review! We will keep on innovating to stay "the new hospitality standard"