Teamleader

Verkoop, factureer en plan je werk op één plek.

Totaalscore

4,4 /5
(42)
Prijs-kwaliteitverhouding
4,4/5
Functies
4,1/5
Gebruiksgemak
4,2/5
Klantenondersteuning
4,4/5

90%
heeft deze app aanbevolen
Sorteren op

42 reviews

Arthur
Totaalscore
  • Sector: Architectuur en planning
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Leading the Team

Beoordeeld op 26/1/2021

Wij gebruiken het hoofdzakelijk als een CRM systeem en het bijhouden van de kosten per project...

Wij gebruiken het hoofdzakelijk als een CRM systeem en het bijhouden van de kosten per project alsook voor de medewerkers om hun prestaties bij te houden.

Pluspunten

Het is eenvoudig qua gebruiksgemak, ongelooflijk makkelijk te implementeren en door zijn eenvoud ook snel aangenomen door het team, zowel bij oudere leden als nieuw leden.

Minpunten

Sommige integraties met google zouden iets eenvoudiger kunnen worden gemaakt en een eenvoudiger overzicht van alle tools ter beschikking zouden soms de zoektocht naar functionaliteiten kunnen vergemakkelijken

Overwogen alternatieven

monday.com

Redenen om voor Teamleader te kiezen

Te ingewikkeld en onoverzichtelijk voor kleinere teams zoals het onze

Overgestapt van

Trello

Redenen om over te stappen op Teamleader

Opnieuw, voor kleinere teams zoals het onze is teamleader een veel geschiktere oplossing.

Antwoord van Teamleader

Thanks for taking the time to review us, Arthur! Glad to learn Teamleader has helped your entire team keep an easy overview.

Ruben
Totaalscore
  • Sector: Informatietechnologie en -diensten
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 0.0 /10

Onlogisch, slechts ondersteuning, niet flexibel, schandalige exit-strategie

Beoordeeld op 8/9/2020

Een greep uit de vragen om verbetering:
- Gebruiker beheer: moet via Teamleader aangevraagd worden,...

Een greep uit de vragen om verbetering:
- Gebruiker beheer: moet via Teamleader aangevraagd worden, de factuur is sneller in huis dan de toekenning van de juiste rechten aan nieuwe collega's. Reactie: Aanpassen heeft geen prioriteit;
- De opmaak van teksten in notitievelden is niet handig of logisch. Reactie: Aanpassen heeft geen prioriteit;
- Een lopende verkoopdeal kun je niet afronden als je wijzigingen moet doorvoeren. Je ook geen einddatum opgeven. Hierdoor mis je het overzicht van de actuele deals. Reactie: Aanpassen heeft geen prioriteit
- Je kunt contactpersoon hangen aan een notitie die betrekking heeft op een verkoopkans (deal), alleen het bedrijf. Reactie: Aanpassen heeft geen prioriteit
- Je kunt geen taken aan een verkoopkans hangen en daarom kun je niet zien wat je nog moet doen voor een verkoopkans, behalve als je op een andere plek gaat zoeken.
- Exit-strategie: Ze hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie versnippert verpakt zit in allerlei HTML code. Ik heb de export van basale informatie in twee fases moeten doen omdat het aantal velden dat tegelijk geëxporteerd kon worden beperkt werd. Belangrijke informatie zoals notities van gesprekken en achtergrondinfo kon niet geexdporterd worden. Die moest ik opvragen. Wat ik toen kreeg sloeg echt alles. Ik kreeg de geschiedenis van alle wijzigingen in excel en mocht daar vervolgens zelf chocolade van maken, ik ben daar drie dagen mee bezig geweest (en ik ben handig met Excel). Schandalig!

Pluspunten

Alles wat aangegeven staat zit er in: o.a. crm

Minpunten

Het systeem heeft een onlogisch opbouw waardoor je informatie op beperkte plaatsen in het systeem terug ziet. Daarom moet je heel veel door het systeem klikken en zoeken voordat je overzicht hebt. Er zitten veel beperking in het gebruik en is dus niet flexibel. Last but not least: Als je weg gaat krijg je je gegevens niet in een eenvoudig om te zetten format.

Overwogen alternatieven

Salesforce Sales Cloud

Redenen om over te stappen op Teamleader

Het leek een goed programma voor een MKB bedrijf, helaas niet de waarheid.

Antwoord van Teamleader

Hi Ruben, thank you for taking the time to give us valuable feedback. It is true that you cannot customize everything in Teamleader, our goal is to be an all-in-one tool that fits many types of companies, from IT agencies to construction companies. We allow for some customization of course, and if you need more we can recommend our tool Yadera (https://yadera.com/). In the meantime we have also made some changes: you can now manage all user rights yourself, and assign tasks to deals. I hope that the assistance we gave in getting the data you needed was sufficient, if not please don't hesitate to let us know if something is still missing. In any case, we're very happy that you have decided to stay with us in the end!

karel b
Totaalscore
  • Sector: Afdrukken en drukwerk
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

goede ervaring

Beoordeeld op 15/2/2021

makkelijke opvolging van verkoopsteam
er zijn er natuurlijk altijd die er de kantjes van af lopen...

makkelijke opvolging van verkoopsteam
er zijn er natuurlijk altijd die er de kantjes van af lopen en deals aanmaken zonder ook maar één kans op verkoop !

Pluspunten

functies en opbouw is duidelijk en praktijk gericht

Minpunten

opbouw van de raportering kan nog beter
lijsten opbouw ook

Overwogen alternatieven

UNIT4 ERP

Redenen om over te stappen op Teamleader

eenvoud gebruiksgemak en opbouw goed verkoopsteam (je krijgt duidelijk antwoord op je vragen)

Antwoord van Teamleader

We begrijpen helemaal wat je bedoelt, wij moeten ons salesteam ook altijd in toom houden. Gelukkig zijn ze ook heel enthousiast om al je vragen te beantwoorden, en heb je Teamleader om bij te houden hoeveel van die deals ook echt geclosed worden :) Bedankt voor je mooie review, Karel!

jeffrey
Totaalscore
  • Sector: Basis- en voortgezet onderwijs
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Een top systeem voor elk bedrijf

Beoordeeld op 10/8/2023

Wij houden veel tijd over door bij alle klanten achtergrondinformatie toe te voegen. Daardoor hoef...

Wij houden veel tijd over door bij alle klanten achtergrondinformatie toe te voegen. Daardoor hoef je alleen een klant op te zoeken en weet je alles van de klant af ookal heeft iemand anders de klant gesproken.

Pluspunten

Ik zoek zelf vaak contactpersonen en info over de klanten op.

Minpunten

Ik merk wel dat het fout gevoelig is als je zelf een foutje maakt in het systeem.

Antwoord van Teamleader

Hi Jeffry,
Thank you for your feedback! We’re happy to read that Teamleader Focus helps you centralise your customer data and saves you valuable time. “Keep your business in one place” is one of Teamleader’s core aims!

Ingrid
Totaalscore
  • Sector: Consumentenelektronica
  • Bedrijfsgrootte: 201-500 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Gebruikersgemak

Beoordeeld op 13/1/2021

Wanneer je zaken zoals uren, productiviteit, moet analyseren. Maar ook in een overzicht het...

Wanneer je zaken zoals uren, productiviteit, moet analyseren. Maar ook in een overzicht het verzuim, vakantiedagen resterend wilt zien, minuren, overuren, je alles ineens inzichtelijk hebt. Wat handig is tijdens 1-1 gesprekken met medewerkers, jaarafsluiting, beoordelingen etc.

Pluspunten

Functionaliteit, controle mogelijkheden team, mogelijkheid van rechten voor bepaalde functies, agenda ( verzuim| verlof| etc. Daadwerkelijke uren, alles in 1 systeem zodat ik bij controle niet continue hoef te wisselen. Betrouwbaar. Snel.

Minpunten

Uitleg die nodig is bij nieuw personeel. Je moet het systeem echt leren kennen om er optimaal gebruik van te kunnen maken,

Antwoord van Teamleader

Bedankt voor je mooie review, Ingrid! Blij om te lezen dat Teamleader je handige inzichten verschaft. Ken je onze online webinars al? https://www.teamleader.nl/webinars
Ze zijn de ideale manier om nieuwe collega's Teamleader te leren kennen.

Julian
Totaalscore
  • Sector: Basis- en voortgezet onderwijs
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Teamleader is een prima CRM systeem

Beoordeeld op 11/8/2023

Prima

Prima

Pluspunten

Je kan via verschillende manieren je leads bij houden en dat is super

Minpunten

Ik vind het jammer dat sommige offertes niet fijn uitlijnen en ik zou graag wat meer functies willen zien voor het maken van de offertes

Antwoord van Teamleader

Hi Julian,
Happy to read Teamleader Focus helps you to keep track of your leads. If you have questions about your document lay-out, you can always reach out to our support team. We’re happy to help!

Sven
Totaalscore
  • Sector: Bouw
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Gemakkelijkheid met goede ondersteuning.

Beoordeeld op 21/1/2021

Pluspunten

Gemakkelijke facturatie en opvolging, gebruiksgemak voor deals.

Minpunten

Momenteel niet echt nadelen aan de software.
Moest het mogelijk zijn om een database te maken waar de inkomende facturen per leverancier kunnen bewaard worden zodat er niet tussen de optionele boekhouding software moet geschakeld worden.

Antwoord van Teamleader

Geen nadelen aan de software, een mooiere review kunnen we niet wensen :) Bedankt, Sven! Momenteel zijn er geen concrete plannen om inkomende facturen in Teamleader te beheren, maar blijf je ideeen voor nieuwe functionaliteiten zeker delen. Ook zonder nadelen is die feedback waardevol voor ons om te kunnen blijven evolueren en verbeteren!

Johnny
Totaalscore
  • Sector: Marketing en reclame
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Een onderdeel van het team

Beoordeeld op 17/2/2021

Teamleader verbindt alle medewerkers aan elkaar. We hebben een goed overzicht op de workload en we...

Teamleader verbindt alle medewerkers aan elkaar. We hebben een goed overzicht op de workload en we weten wie met welke opdracht/klant bezig is. Teamleader is just one of the guys.

Pluspunten

Integratie van Yuki.
Calculatie en bijhouden van alle verwerkingen van een opdracht.
Het overzicht op de workload.

Minpunten

Geen noemenswaardige nadelen. Het pakket is flexibel genoeg om via een andere manier toch het ressultaat te krijgen.

Antwoord van Teamleader

Bedankt, Johnny! We zijn heel blij om een deel uit te maken van jouw team.

Ilse
Totaalscore
  • Sector: Human Resources
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Teamleader - organisatiebuddy

Beoordeeld op 26/1/2021

Teamleader geeft de mogelijkheid om met 1 programma een volledig project van A tot Z in te plannen....

Teamleader geeft de mogelijkheid om met 1 programma een volledig project van A tot Z in te plannen. contactpersonen, offertes, afspraken die automatisch gelinkt kunnen worden naar een factuur, omzet overview, enz en zelfs een effectieve tijdsregistraties van de medewerkers kan weergeven.
Kortom, een totaalpakket!

Pluspunten

Groot gebruiksgemak- logische opgebouwd en het geeft de mogelijkheid om alles in 1 tool te beheren( van contactgegevens tot factuur)

Minpunten

Het vlot verplaatsen/verslepen van een afspraak in de agenda lukt op dit moment nog niet

Antwoord van Teamleader

Thank you for your great review, Ilse! We love being your organizational buddy <3

Ellis
Totaalscore
  • Sector: Marketing en reclame
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Makkelijke tool voor leadbeheer

Beoordeeld op 16/1/2023

Pluspunten

Makkelijke software om klanten en leads te beheren en je taken week per week te structureren.

Minpunten

Software heeft heel veel functies waardoor het in het begin zoeken is wat je er precies allemaal mee kan doen.

Antwoord van Teamleader

Dankjewel, Ellis! Leuk om te horen dat Teamleader je helpt in het beheren van je leads. Aarzel zeker niet om ons te contacteren bij vragen, we helpen je graag van start gaan met onze software!

Wannes
Totaalscore
  • Sector: Bouw
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Topproduct

Beoordeeld op 26/5/2022

Agenda, statistieken, artikelen, etc. maken het geheel eenvoudiger om snel en efficiënt te werken....

Agenda, statistieken, artikelen, etc. maken het geheel eenvoudiger om snel en efficiënt te werken. Makkelijke integraties naar boekhouder, bank etc.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en goeie integraties

Minpunten

Het programma voldoet aan al onze verwachtingen binnen het bedrijf

Antwoord van Teamleader

Dag Wannes, bedankt voor de mooie review. Hier worden wij alleen maar blij van!

Jimmy
Totaalscore
  • Sector: Facilitaire diensten
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Nog nooit zo gemakkelijk

Beoordeeld op 16/2/2021

Pluspunten

Alles gemakkelijk te bedienen via de app.
Overal en altijd uw klanten kunnen vinden.

Minpunten

Mobiel offertes kunnen maken .
De app de mogelijkheid geven om alles via de pc kunnen te doen.

Antwoord van Teamleader

Meer gedaan en minder gedoe: dat betekent voor ons ook altijd en overal je werk kunnen doen. Leuk om te lezen dat dit jouw werk makkelijker maakt, Jimmy. Bedankt voor je review!

Abedi
Totaalscore
  • Sector: Bouw
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Realon NV

Beoordeeld op 8/2/2021

Zaalig

Zaalig

Pluspunten

Bespraad veel tijd bespaard veel papaierweek

Minpunten

Niks op te zeggen,zeer snel aan te leren

Antwoord van Teamleader

Great to read, thanks Abedi! We hope to save you a lot more time and paper work in the years to come.

Bruno
Bruno
Totaalscore
  • Sector: Informatiediensten
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Their marketing is 100% true; they really make you Work Smarter

Beoordeeld op 30/11/2017

Time saving, single source of truth, less grey hairs, ...

Time saving, single source of truth, less grey hairs, ...

Pluspunten

The simplicity and speed of using Teamleader is incredible and the rich customization options allow you to create a CRM environment that completely fits your companies' needs. Teamleader saves us a lot of administration and time; every single day.

Minpunten

Perhaps the reporting and analytics.

Antwoord van Teamleader

Very nice to read indeed Bruno. And no worries: in 2018, we're re-evaluating our reporting and analytics to suit your needs even better. Thanks a lot!

Jannes
Totaalscore
  • Sector: Automotive
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks Gratis proef lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Solid CRM-system with an ease of use

Beoordeeld op 23/9/2020

Pluspunten

The crm-system, works perfect and is very easy in use.
Many integrations are possible, and will make a lot of tasks easier to proces!

Minpunten

The integrations or add-ons often come with an extra cost.
The crm-package is not very customisable. You are limited to the options Teamleader is providing you.

Overwogen alternatieven

ActiveCampaign

Redenen om over te stappen op Teamleader

I did not. ActiveCampaign offered a lot more customising and automation options.

Antwoord van Teamleader

Hi Jannes, thank you for this review. Sorry to read we did not make the cut, but great that you were very satisfied with our CRM features. If you ever change your mind, our door is always open!

Luca
Luca
Totaalscore
  • Sector: Marketing en reclame
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 2.0 /10

Bad Customer Service

Beoordeeld op 30/8/2018

We chose and implemented Team Leader in 2018 after a software selection. The tool has many...

We chose and implemented Team Leader in 2018 after a software selection. The tool has many advantages but also many gaps. An example? We work on the Italian market and if we want to segment our prospects by province, there is no possibility of doing it because the Italian provinces are not included in the system. We reported the problem to the customer service who lanned the solution after 3 months. The deadline has passed and the problem is still not solved. Very bad!

Pluspunten

Easy to learn and smart frontend layout

Minpunten

Project management may be improved

Antwoord van Teamleader

Thank you for your review, Luca. Sorry it took us some time to respond, but as you will have noticed we have worked hard to provide the provinces and improve our project features. If there is anything else we can do to improve your experience, please do not hesitate to reach out!

Dennis
Totaalscore
  • Sector: Marketing en reclame
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Probably one of the most complete solutions for CRM, Project management, Time tracking and...

Beoordeeld op 23/11/2017

Its a one-stop-shop for managing clients, projects, tasks, hours and invoices. But it comes with a...

Its a one-stop-shop for managing clients, projects, tasks, hours and invoices. But it comes with a price and thats the lack of flexibility if you work on retainer contracts.

Pluspunten

Teamleader has it all. You can manage your clients and contacts. You can manage your projects, with milestones, tasks and users and apply budgets to all of of them. You can track time on those tasks and keep a close look on how the projects are evolving. You can invoice directly from the software and integrate (export/import) the invoices in to your accounting software.

Minpunten

Having it all in one tool is great, but it comes with a price: the flexibility and ease of use is somewhat disappointing. Teamleader is very strict and the GUI isn't always that handy when managing projects and budgets. I think it works well with fixed priced projects that have a start and end date, clear milestones and tasks during the project. But it doesn't work well when you work on retainer contract with clients. Also, time tracking is somewhat time consuming, which makes it hard to get everybody on board and using it.

Antwoord van Teamleader

Thanks for the kind words Dennis! We indeed aim to be the one-stop-shop for SMEs and agencies, and keep working hard at being the most complete solution on the European market.

For projects with flexible end dates and retainer fees, we always suggest to our customers to add milestones per month (for monthly fees) to their project or milestones per quarter (for quarterly fees). This is a quick and easy way to keep those projects in check. Of course, our sales and onboarding people are always ready & able to find a solution that fits your specific workflow.

I think you'll find most teams a bit reluctant to get on board with time tracking :)
But we centainly agree that time tracking should be a piece of cake, for everyone. That's why we're improving it in 2018.

Thanks again for taking the time to feedback. We appreciate it and will use it to make our tool better.

Frederic
Frederic
Totaalscore
  • Sector: Bouw
  • Bedrijfsgrootte: Zelfstandig ondernemer
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 8.0 /10

Good CRM program

Beoordeeld op 4/6/2020

Overall it is a great app! you get good support for sure as well..

Overall it is a great app! you get good support for sure as well..

Pluspunten

I think it is a nice on-line customer based system with a good overall user experience.
It is nice to have and overview of your customers and deals, and how you can see on the timeline how the project progresses. You can make your own templates to create offers-contracts for your customers.

Minpunten

It is so frustrating you still can not upload multiple files at once for one customer, you still have to upload one by one, wich is time consuming and sometimes frustrating. Als the same for removing files, also have to do one by one. The price is not realy cheap, I think there must be more cheaper alternatives.

Antwoord van Teamleader

Thank you for this lovely review, Frederic. Great to read you appreciate the overview and customization options. Our support colleagues will also be happy to hear their service is appreciated! With regards to the file management: have you already checked out our integration with Dropbox? This should make adding and removing files a lot less time-consuming. You can read more about it here: https://support.teamleader.eu/en/support/solutions/articles/7000019426-how-to-how-do-i-link-dropbox-to-teamleader

Andrii
Totaalscore
  • Sector: Computersoftware
  • Bedrijfsgrootte: 51-200 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Feedback regarding the use of Teamleader

Beoordeeld op 5/2/2021

It`s a very good product that makes the process of issuing invoices much easier and helps not to do...

It`s a very good product that makes the process of issuing invoices much easier and helps not to do mistakes in the invoices.

Pluspunten

It`s very convenient for use product that makes easier the process of issuing invoices. The Teamleader integrates with our Belgium accounting system that`s so comfortable and makes the process too fast. Also, it`s so good that we can enter all the quotations and in such a way to control the budget.

Minpunten

We would like to have a possibility to archive the quotations that have already used and ended because we have a lot of equations that were expired but there are still in the active deal menu.

Antwoord van Teamleader

More business and less hassle, that also includes a fast and comfortable invoicing process. Thank you for the lovely review, Andrii! Your contact person Pieter will get in touch regarding the expired quotations since there might be a way to achieve this.

Stef
Totaalscore
  • Sector: Bouw
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

The best CRM for SME

Beoordeeld op 7/5/2018

I work with Teamleader since 2014 and I have never had any problem with it.

I work with Teamleader since 2014 and I have never had any problem with it.

Pluspunten

Teamleader CRM is very simple to use and very complete. It's the type of CRM you don't have to sell as a sales manager to your sales staff. The integration of the mobile app is also great.

Minpunten

The project management module is rather limited in functionality. Complex projects should be supported by real project management software such as MS-Project if you really want to implement complex task dependencies.

Antwoord van Teamleader

Hi Stef! Thank you very much for this wonderful review. Great to read you find our tool easy to work with. You might have noticed already, but our project features have gotten a lot of updates lately to help you manage projects as efficiently as possible. Do reach out if you are still missing anything to manage complex projects!

Elena
Totaalscore
  • Sector: Design en ontwerp
  • Bedrijfsgrootte: 2-10 werknemers
  • Dagelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

The best tool we could imagine for our company

Beoordeeld op 17/12/2020

Teamleader provides us all the data analytics we need for our decisionmaking, very transparant and...

Teamleader provides us all the data analytics we need for our decisionmaking, very transparant and intuitive use of purchase offer and invoicing methods. We are also a big fan of the entire CRM functionality.

Good job guys!

Pluspunten

We love the purchase offer & invoicing functionality

Minpunten

Unfortunatily, we are not using the full scope of all Teamleader can offer. Untill now we have no complaints.

Antwoord van Teamleader

Thank you for this wonderful review, Elena! Very happy to read our hard work has earned your trust. Don't hesitate to get in touch if you want to start using more functionalities, we'd be happy to help you get the most out of Teamleader.

Geverifieerde reviewer
Totaalscore
  • Sector: Entertainment
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Dagelijks 1+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 9.0 /10

Powerful tool

Beoordeeld op 12/2/2019

The more I use Team Leader the more I enjoy it and get value out of it. As a sales tracker across...

The more I use Team Leader the more I enjoy it and get value out of it. As a sales tracker across the sales pipeline it is a very comprehensive tool that I recommend.

Pluspunten

The software is all encompassing and allows you to flexibly search the database for deals, companies and contacts. Using the Chrome widget any email sent can be tracked and provides a great complete tracking of client accounts. The task setting and reminders also work well to ensure I keep following up on clients.

Minpunten

Some of the saving functionality could be more explicit. Once I had figured it out though, it worked a treat. It would also be helpful if they created widgets for other browsers than Chrome.

Antwoord van Teamleader

Thank you so much for taking the time to leave us this amazing review. Great to read Teamleader is providing more value for you every day!

Bart
Totaalscore
  • Sector: Machine- en installatiebouw
  • Bedrijfsgrootte: 11-50 werknemers
  • Wekelijks 2+ jaar lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Sales focused CRM and invoicing tool

Beoordeeld op 13/4/2023

Pluspunten

You can build your own client and prospect database with as much or as little detail as you want. They also track click rates of sent invoices.

Minpunten

TeamLeader still requires a lot of manual work and can improve on the automation aspect. It also can take some time to learn how to use TeamLeader effectively.

Antwoord van Teamleader

Hi Bart, Happy to hear you enjoy our deals and invoicing modules! You can always check out our extensive support Centre or reach to our support team if you want to learn more about Teamleader. We’re happy to help!

Frederik
Totaalscore
  • Wekelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 7.0 /10

Simple and complete CRM that gets you up and running in no time

Beoordeeld op 4/12/2017

Pluspunten

The CRM is ideal for small teams. You are up and running very quickly and due to the various modules, you can finally have all functionality (planning, invoicing, etc.) in one tool. It boasts a couple of nice integrations which make daily use that tiny bit simpler. In all, it's a simple and effective CRM tool that goes beyond the basic sales functionality.

Minpunten

Despite its popularity, it still feels like someone's first CRUD application. Due to the various modules, it can feel a bit crowded and suffers from 'featurism'.

Antwoord van Teamleader

Hi Frederik,

Featurism? Ouch. :) Teamleader takes care of your entire workflow. That might feel a bit crowded to some, but it works for 95% of our users. And we never ever add useless stuff. Difference in taste, I guess.

The same is true for the feel of the app: we think Teamleader looks a lot better than the majority of the competition. But no worries, our product developers are working on a makeover that will put the capital letters in Functional Design. More on that next year.

Thanks for the honest feedback!

Carl
Carl
Totaalscore
  • Dagelijks 6-12 maanden lang gebruikt
  • Bron van de reviewer

Totaalscore

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Klantenondersteuning
  • Waarschijnlijkheid van aanbeveling 10.0 /10

Teamleader is a great tool to improve efficiency.

Beoordeeld op 30/11/2017

efficiency & overview

efficiency & overview

Pluspunten

- Easy to use
- CRM management, Deal management, Project management, invoicing all in one
- Great customer support, quick and accurate replies

Minpunten

Some company of sector specific adjustements would be great
Job registration (time) and calculation (as well before as after a project)

Antwoord van Teamleader

Hi Carl,

10/10 for recommendations... That's the best report card we ever had. You're making us blush.

Any tips for vertical-specific feature changes you have, you can direct to [email protected]. No promises, but we'll see what we can do.

Thanks a million!